en morgon i dröbak

Godmorgon!

Har tyvärr inget internet hemma hos mig än så det blir inga uppdateringar här så mycket just nu men jag lovar att bli bättre när jag skaffat internet (som förhoponingsvis blir snart!!!!).

Ligger just nu i en soffa hemma hos Moa, (en annan au pair som jag lärt känna om bor ca 45 min bort från där jag bor), satte igång tv:n och såg att det gick en svensk film på barnkanalen här, perfekt när Moa fortfarande sover. 
Det är sjukt mycket svenska tv program som visas här i Norge. Tror helt enkelt att norskarna älskar Sverige mer än vad de älskar sitt eget land, hehe och.... det förstår jag!!
Shit vad dyrt det är här, helt sjukt typ. Vi tog bussen till ski (en by med ett stort köpcenter) igår och skulle titta runt lite. Vi åt lite mat på mc donkan, en meny kostar nästan 90 kronor.... och innan vi tog bussen hem igen gick vi in i mataffären. Handlade 5 cider, en cola och lite godis typ och det kostade runt 270 kronor.

Kvällen igår slutade på en liten uteklubb här i Dröbak!
Här finns ungefär två små pubar och ett litet dansställe så vi var ju tvugna att pröva på det!!
Det var ett litet, litet ställe med bra musik och folk mellan 18-65 år, haha. De stängde klockan 2 men vi fastade utanför en bra stund och pratade med en massa människor.
Det slutade med att vi somnade runt 5. En bra kväll helt enkelt!

Nu har Moa vaknat, så nu ska vi dricka cola och sätta igång en film.
Hade fint allihopa! Puss och kram
RSS 2.0